Over PensioenBij

Pensioenbij is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software op gebied van maatwerk pensioencommunicatie. We helpen pensioenadvieskantoren om maatwerk pensioencommunicatie toegankelijk te maken voor kleine en grote werkgevers met een pensioenregeling.

Met onze oplossing kan pensioencommunicatie helder en voordelig uitgevoerd worden. Op een duidelijke en tijd efficiënte manier wordt voor de deelnemers de kostbare arbeidsvoorwaarde inzichtelijk gemaakt en door de wijze van communiceren hoger gewaardeerd.

Jarenlange ervaring en bewezen unieke formule

PensioenBij is opgericht in 2016 door Ronald Gort en Hans Donkervoet.

foto van Hans Donkervoet

Hans Donkervoet

06-511 79 055
foto van Ronald Gort

Ronald Gort

06-504 49 281

Met een team van specialisten met jarenlange ervaringen op gebied van pensioencommunicatie en digitale ondersteuning zijn we de enige in de markt die pensioencommunicatie op een unieke manier ondersteunt. Met hulp van onder andere neurowetenschapper Victor Lamme is de manier waarop we communiceren uniek, activerend en zet het aan tot handelen van deelnemers in een collectieve pensioenregeling.

We zorgen voor onze klanten

Met een persoonlijke aanpak en bewezen succesvolle formule zorgen we ervoor dat voor kleine en grote pensioenadvieskantoren pensioencommunicatie en keuzebegeleiding een belangrijke pijler is of wordt in de organisatie.

We helpen onze klanten met onze manier van communiceren.

Dit doen we door hulp bij het opleiden van de gebruikers. We verzorgen materiaal en kennis om de klanten op een goede manier te begeleiden. Verder bieden we digitale ondersteuning aan zodat je altijd hulp krijgt bij het gebruik van de onderdelen in het platform.

Waarom werken met PensioenBij?

PensioenBij is de SaaS oplossing voor pensioenadvieskantoren en is 100% onafhankelijk. Alle software wordt in eigen huis ontwikkeld waardoor we niet afhankelijk zijn van andere partijen.

Feedback en ontwikkeling

Door een continue feedback met onze gebruikers en het blijven monitoren van de markt is het platform van PensioenBij blijvend in ontwikkeling. In alle jaren dat we live zijn is het platform 100% toegankelijk geweest voor onze klanten. Updates en vernieuwingen zijn direct beschikbaar en we communiceren helder over verbeteringen en nieuwe mogelijkheden.

Heldere kosten en samenwerking

Met onze lage kosten en verschillende pakketten van ondersteuning past PensioenBij bij elk type pensioenadvieskantoor. We geloven in onze eigen kracht en hebben daardoor ook geen vaste contracttermijnen. Door de op maat aangeboden dienstverlening passen de kosten van het gebruik altijd bij al onze klanten.

werkgevers
> 125000
verstuurde uitnodigingen
9.2
beoordeling

Contact

We helpen je graag verder!