Ondersteuning

Persoonlijke ondersteuning van PensioenBij

PensioenBij biedt persoonlijke ondersteuning. Ook wij vinden pensioen een boeiend en belangrijk onderwerp en zijn graag betrokken vanaf het eerste moment.

Aansluiting en van start

Vanaf de aansluiting op ons platform helpen wij de adviseurs met het inregelen van de eerste werkgevers en op welke wijze alle ondersteuningen het beste aansluiten bij jullie als kantoor en bij jullie werkgevers.

Training

Om zo goed mogelijk alle onderdelen te ervaren, geven we 2 dagdelen training. Onze ervaring is dat dan de meeste adviseurs “los” kunnen. Maar een extra training over een bepaald onderwerp is ook geen probleem.

Meedenken in de praktijk

In de praktijk blijkt dat wij geregeld meedenken met onze adviseurs. Vinden we geen enkel probleem. Je vindt pensioen tenslotte leuk of niet. Dus is er een brandende vraag of zoek je naar de beste oplossing, bel ons gerust.

Digitale uitleg

Daarnaast kan de adviseur aan de hand met een slimme handleiding en uitlegvideo’s op elk moment over elk onderwerp deze digitale ondersteuning bekijken.

Pitch-presentatie voor effectieve vertaling naar je klanten

Om de adviseurs te ondersteunen in hun “pitch” over pensioencommunicatie naar de werkgever maken we in de Look&Feel van het advieskantoor een powerpoint presentatie. In deze “klantreis” neem je de werkgever mee op een effectieve reis in de wereld van pensioencommunicatie.

Bereikbaar van 8:00 tot 20:00

Je kan niet zo goed ondersteunen als je niet bereikbaar bent. Dat zijn we dan ook! En wel van 8:00 tot 20:00 uur.

werkgevers
> 125000
verstuurde uitnodigingen
9.2
beoordeling

Contact

We helpen je graag verder!