Prikkelberichten

Stuur prikkelberichten aan de medewerkers om ze pensioenbewust te houden en te maken.

Na het communicatietraject houdt het niet op. Het is belangrijk om medewerkers af en toe te prikkelen om ze pensioenbewust te houden en te maken. Dit kan met behulp van de prikkelberichten.

Standaard bericht of maak je eigen bericht

Standaard zitten zijn er een 10-tal berichten beschikbaar maar je kan ook je eigen bericht maken. Sla deze op voor hergebruik en deel ze met je collega’s.

Waar moet je dan aan denken?

Nodig ze uit om eens per jaar hun up-to-date XML te uploaden in hun online startpunt, breng een vrijwillig Extra geld voor de partner (ANW-hiaat) onder de aandacht of breng nieuwe medewerkers op de hoogte van hun online startpunt.

Wincode

Als je een actie vraagt aan een medewerker gaat de respons met 80% omhoog als er iets te “winnen” valt. Bijvoorbeeld win een weekendje weg of een VVV-bon als je je up-to-date XML upload. Stuur een wincode mee met het prikkelbericht, trek een winnaar en stuur een felicitatie-mail naar de winnaar(s).

Versturen

Versturen gaat heel gemakkelijk. Upload een e-mail lijst van de medewerkers, selecteer je bericht en klik op de verzendknop!

afbeeding ter illustratie van Prikkelberichten

Voordelen

Belangrijke ontwikkelingen eenvoudig onder de aandacht brengen
Persoonlijke berichten sturen om medewerkers gericht te activeren
Beloningscomponent toevoegen die zorgt voor 80% meer activatie

Wat onze klanten zeggen

Foto van Roeland Verheul

Werknemers gemakkelijk prikkelberichten sturen en activeren

Door gebruik te maken van deze tool wordt het bedrijf ontzorgt en kun je werknemers gemakkelijk prikkelberichten sturen en activeren.

Jansen & Partners, Adviseur
Roeland Verheul

Contact

We helpen je graag verder!