Release 1.2.4 "Zomerzon"

Zo, daar zijn we weer. We hebben weer een mooie nieuwe release, ZomerZon.

In deze release zijn er nieuwe mogelijkheden voor het rekenpaneel, uitnodigingen en evaluaties en rapportages. Verder hebben we voor jullie een totaalrapportage gemaakt die gebruikt kan worden bij nieuwe klanten. Hieronder vertellen we je graag meer.

Partnergegevens meenemen in het rekenpaneel

Vanaf nu kun je ook de partnergegevens meenemen in het rekenpaneel. Bij de eerste stap vind je een tabblad “Partner”. Je kunt het geld van de overheid, het geld voor straks en het huidige salaris meenemen voor de partner. Het salaris wordt getoond op het moment dat de partner jonger is en gelijktijdig met het pensioen nog een salaris heeft.


Verbeterde bruto-netto berekening

In de verbeterde bruto-netto berekening wordt nu ook rekening gehouden met de alleenstaande ouderenkorting en inhouding Zorgverzekeringswet.


Verwachte uitgaven in het rekenpaneel vernieuwd

De verwachte uitgaven houdt nu rekening met het verwachte inkomen na de startleeftijd. Verder worden de uitgaven verder gepersonaliseerd aan de hand van de gezinssamenstelling, type woning en auto. Dit kun je snel invullen met een korte wizard.


Webmeeting voor gesprekken en bijeenkomsten via GoToMeeting!

Vanaf nu is het ook mogelijk om gesprekken en bijeenkomsten via een webmeeting te organiseren. We hebben volledige koppeling ontwikkeld met GoToMeeting. Plan de meeting of gesprekken met de uitnodiging stool. Wil je dit ook? Informeer dan naar de mogelijkheden.


Eigen teksten opslaan voor hergebruik.

Vanaf nu is het ook mogelijk om je eigen set uitnodigingsteksten op te slaan voor je uitnodigingen van gesprekken en bijeenkomsten. Je kunt ervoor kiezen om de teksten alleen voor jezelf op te slaan of te delen met je collega’s.


Keuze om tevredenheid te meten met een korte evaluatie of nameting via enquête

Je kunt nu in de evaluatie instellen of je de metingen achteraf met een korte evaluatie wilt meten of met de nameting enquête. Op de manier wordt bij een nameting via een enquête alleen de meting naar de aanwezigen verzonden.


Stel de voorkeurstaal in bij de start van een tweetalig online startpunt

Je kunt nu de voorkeurstaal instellingen bij een tweetalig Online startpunt. In het eerste tabblad klik je op de gewenste starttaal. Op deze manier kun je nu ook het online startpunt in het Engels laten starten.


Rapportages afdrukken in een PDF

Je kunt nu ook de rapportage van het Online startpunt en de enquête makkelijk en snel doorsturen aan de klant in een PDF.


PDF van de nota in de verzonden e-mails

We sturen nu ook standaard een PDF van de maandelijkse nota. Hierdoor is inloggen om de nota af te drukken niet meer nodig.


Verzamelrapport van de voor- en nametingen

Heb je meerdere voor- en nametingen uitgevoerd bij klanten? Nu kun je makkelijk en snel je gemiddelde scores in een rapport genereren. Dit helpt weer om bij nieuwe klanten te laten zien wat het effect is van de nieuwe aanpak van pensioencommunicatie.

In het tabblad “Instellingen” staat nu een menu “Rapportage Enquête”, Je kunt per klant snel een rapport maken of laat het veld leeg en maak een rapport van al je klanten.


Een totaaloverzicht van alle metingen van onze klanten

We helpen jullie graag verder om het verkopen van pensioencommunicatie met eerdere resultaten te ondersteunen. We hebben van alle eerdere metingen een gemiddelde score berekend en in een rapport gezet. Hieronder vind je de belangrijkste meetresultaten.


Hoe wil de medewerker geïnformeerd worden over pensioen? (meerdere antwoorden mogelijk)


Inzicht van de medewerker na PensioenBij methode


Effect van PensioenBij methode op duidelijkheid en inzicht

In percentages


De waardering stijgt bij de medewerker over de pensioenregeling


Wat biedt het platform