Release 1.3.1 "Herfstprikkels"

We hebben weer een mooie nieuwe release waarbij de focus is gericht om de medewerkers van de werkgever extra te prikkelen. Vanaf nu is het mogelijk om snel een bericht naar de medewerker te sturen voor een belangrijk moment. Stuur een bericht naar nieuwe medewerkers of om medewerkers te motiveren om het Online startpunt weer te bezoeken en te actualiseren, je kunt dit vanaf nu snel en makkelijk doen met een prikkelbericht. Hieronder vertellen we je graag meer.

Een prikkel bericht versturen naar een groep medewerkers

Vanuit PensioenBij onder uitnodigingen en evaluaties kun je snel een Prikkelbericht sturen. Selecteer het gewenste Prikkelbericht, of maak je eigen prikkelbericht en kies eventueel de optie om de medewerker extra te motiveren met een winactie. Daarna kun je het bericht direct versturen.


Importeer snel een medewerkerslijst met verschillende groepsomschrijvingen

Om de verschillende Prikkelberichten snel te kunnen versturen kun je nu een lijst met medewerkers uploaden met een groepsomschrijving zoals “nieuwe medewerker” of “Samenwonen”. De groepen worden automatisch aangemaakt na het uploaden. Bij het selecteren van de genodigden kun je met het filter de gewenste groep in één keer selecteren.


Wincode om de medewerkers extra te motiveren om het online startpunt te actualiseren

Uit onderzoek van Netspar is gebleken dat door de medewerker te belonen zorgt voor 70% meer activatie. Je kunt nu een wincode aanmaken en deze koppelen aan een leuke prijs. De prijs kun je zelf kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een VVV Cadeaubon of een reep chocolade. Als de medewerker een actuele XML heeft geupload wordt de wincode actief. Na afloop kun je makkelijk de winnaar(s) trekken vanuit PensioenBij.


Voeg een screenshot toe in het prikkelbericht

Het is ook mogelijk om een screenshot toe te voegen in een prikkelbericht. Voeg zelf de gewenste screenshot toe bij de afbeeldingen (via onlineBijElkaar -> afbeeldingen) en gebruik deze in je bericht met de tag {thumbnail}. Wij zorgen dat de afbeelding mooi past in het bericht. Hieronder een voorbeeld.


Duidelijke voortgang van de invoer bij een nieuwe klant

De invoer van een nieuwe klant is nu nog makkelijker. Om te voorkomen dat je bijvoorbeeld het logo vergeet of een achtergrond, zie je een voortgang bij de regeling.

Door op de progressiebalk te drukken zie je direct welke acties nog nodig zijn. Verder kun je direct naar de juiste plek om de activiteit te voltooien. Na het voltooien wordt het een snelmenu zodat je direct naar een bepaalde aanpassing kunt gaan.

Wat biedt het platform