Release "Wintergloed"

Wat is er nieuw

Engelstalige presentaties genereren

Vanaf nu kun je ook tweetalig presentaties genereren. Om de presentatie te starten klik je op het Nederlandse of Engelse vlaggetje. Een bestaande presentatie kun je met een knop updaten (eerst knop “update”, daarna de knop “bijwerken”) zodat de taal gekoppeld wordt aan je reeds bestaande presentatie.


Slimme checklist beschikbaar in het Engels

Je kunt vanaf nu tijdens het 1-op-1 gesprek gebruik maken van de slimme checklist in het Engels. Rechtsboven kun je de taal wijzigen. Ook de e-mail en de samenvatting zijn in het Engels beschikbaar. Belangrijk is wel dat je de regeling-wizard hebt doorlopen om de nieuwe taal te kiezen in vraag 1.


Versturen van uitnodigingen en evaluaties in het Nederlands en Engels

Per genodigde kun je de taal kiezen. De uitnodiging en aanmelding is nu dan volledig in het Engels of in het Nederlands. Bij het inlezen van de e-mail lijst kun je voor tweetalig een vierde kolom “language” toevoegen waar je per medewerker kunt aangeven of er in het Nederlands (NL) of in het Engels (EN) een uitnodiging verzonden moet worden.


Snel en makkelijk een slide in de presentatie toevoegen

Je kunt nu snel en makkelijk een slide toevoegen als export van bijvoorbeeld PowerPoint. Je slaat de slide uit PowerPoint op als een afbeelding en kiest deze bij de extra aangemaakte slide.


Toggle wel/niet tonen andere werkgevers bij zoeken

Bij het zoeken van een werkgever kun je nu met de toggle “verberg lijst met werkgevers” alle werkgevers verbergen. Op deze manier kun je als je bij een werkgever zit de PensioenBij omgeving starten zonder dat de andere werkgevers zichtbaar zijn.


Nog veel meer kleine vernieuwingen

Verder hebben we nog allemaal kleine verbeteringen live gezet.


Reminder! Wizard doorlopen voor de taalkeuze

Vergeet niet de regeling-wizard nog een keer door te lopen om de taal opnieuw te selecteren (vraag 1) en de rekenhulp vraag met betrekking tot het pensioengevend inkomen in te voeren (vraag 2). We hebben nu ook meldingen toegevoegd bij de ondersteuningen dat er eerst een taal geselecteerd moet worden voor de klant. Dan pas kun je weer verder.


Tot slot

We willen ook nog graag laten weten dat we finalist zijn geworden voor de Pensioenwegwijzer 2018. Iets waar wij ontzettend trots op zijn. Na slechts 8 maanden op de markt nu al dit bereikt te hebben vinden wij geweldig.

Maar ook zijn we superblij met jullie hulp om het platform van PensioenBij naar dit finale waardig niveau te tillen. Bedankt daarvoor!

Wat biedt het platform